Ultima Ora

19:37 Balul Teatrului ”Elvira Godeanu”. Musicalul ”Re Găsire”, duminică, ora 19:00

Balul Teatrului „Elvira Godeanu” din Târgu-Jiu va fi marcat, în acest an, prin punerea în scenă a musicalului „Re Găsire”, a anunţat marţi, într-o conferinţă de presă, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Iani Gârbaciu.

Potrivit acestuia, evenimentul va avea loc duminică, de la ora 19:00, costul unui bilet fiind de 30 de lei.

„Ne apropiem de finalul anului, o perioadă importantă la Teatrul Dramatic ‘Elvira Godeanu’. În acest weekend, sâmbătă şi duminică, vor avea loc avanpremiera şi premiera musicalului ‘Re Găsire’, practic Balul Teatrului, evenimentul aşteptat de publicul nostru, dar şi de alţi oameni care nu fac parte din publicul fidel al teatrului. Balul este un eveniment pe care foarte mulţi îl aşteaptă şi ne întreabă încă de la jumătatea anului de el. Anul acesta am recidivat, va fi tot un musical, ca şi anul trecut” a declarat Gârbaciu.

Managerul teatrului, Cosmin Brehuţă, care şi joacă în respectiva piesă, a precizat este un gen de spectacol „uşor de privit, greu de făcut”.

„Consumă foarte mult actorul şi e nevoie de actori totali pentru a putea susţine un astfel de spectacol. (…) Balul de anul acesta, musicalul ‘Re Găsire’, se va regăsi în stagiunea 2020-2021 a teatrului”, a anunțat Brehuţă.

Iani Gârbaciu a mai precizat că, pe 18 decembrie, va avea loc un concert de colinde susţinut de Ducu Bertzi, biletele fiind epuizate încă din prima zi în care au fost puse în vânzare. 

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here