Ultima Ora

19:33 A murit tatăl Mădălinei Manole. Era infectat cu COVID

Tatăl Mădălinei Manole s-a stins din viaţă la 77 de ani. Ion Manole era internat în secția Terapie Intensivă a spitalului din Ploiești, unde a fost intubat şi respira ajutat de un ventilator mecanic

Bărbatul a ajuns, joi, la unitatea medicală unde trebuia intubat imediat, doar că la Secţia de Terapie Intensivă nu era niciun pat liber. Până la urmă, s-a găsit un loc, după ce starea unuia din pacienţii internaţi aici s-a îmbunătăţit şi a permis mutarea lui pe o altă secţie, relatează România TV. Din păcate, tatăl artistei a pierdut lupta cu viaţa miercuri, 9 septembrie.

Fratele Mădălinei Manole a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, unde a confirmat vestea tristă. “DUMNEZEU să te odihnească în pace, tată! Acum ești împreună cu fata si soția ta!”, a scris Marian Manole.

Ion Manole, tatăl regretatei artiste, a ajuns la spital, după ce s-a simţit foarte rău, fiind infectat cu coronavirus.

“Când am ieşit, nu l-am găsit bine pe tata deloc. Cu glicemie foarte mare, nu mai avea medicaţie. Eu, cât am stat în spital, familia nu a avut dreptul să vină să îl vadă. Nu avea niciun simptom de COVID, nu a făcut febră, nu tuşea, nu respira greu. El nu a luat contact cu nimeni, nici cu mine dinainte să fie depistat pozitiv. Nu am luat eu legătura cu spitalul din Focşani, cei de aici au sunat la distribuţie. Iar cei de aici le-au zis că este un loc liber. E foarte greu! Ieri dimineaţa (n.r.: miercuri dimineata) a aflat, când l-am dus cu salvarea de urgenţă. Eu am ieşit din spital vinerea trecută, după ce am stat 12 zile cu o formă mai uşoară de COVID. Mi-e teamă pentru că am văzut ce se întâmplă cu oamenii de vârsta lui, dar ştiu că este puternic şi va depăşi faza asta. Mă gândesc la cei care mi-au băgat sora în groapă, care au băgat-o şi pe mama şi care vor să îl bage şi pe el şi s-ar bucura. Dar nu mor caii, când vor câinii”, povestea Marian Manole, în urmă cu câteva zile.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here