Ultima Ora

19:32 Florescu: Voi candida la Primăria Târgu-Jiu, dacă organizația municipală MĂ VA SUSȚINE

Fostul prefect de Gorj, Ciprian Florescu, a anunțat, marți seară, la un post local de televiziune că va intra în lupta pentru Primăria Târgu-Jiu, dacă va avea susținerea organizației municipale a PSD. Florescu este inclus în sondajul de opinie realizat de partid și ale cărui rezultate sunt așteptate în această săptămână.

Ciprian Florescu nu crede că Adrian Tudor va părăsi Partidul Social-Democrat, dacă nu va fi desemnat candidat la Primăria Târgu-Jiu. Totuși, a comentat că nu i s-a părut ”fair” faptul că Tudor a intrat mai devreme în competiția internă pentru desemnarea candidatului.

”Nu-l văd pe Adrian Tudor să părăsească PSD, doar pentru că nu va fi desemnat candidat la funcția de primar” a comentat fostul prefect de Gorj.

Ciprian Florescu a mai afirmat că, în sondajul de anul trecut, a fost cel mai bine clasat.

”Apariția numelui meu în competiție a venit tot ca urmare a unui sondaj. După ce am plecat secretar de stat, președintele Weber m-a întrebat dacă vreau să fiu introdus în sondaj. Am zis: ”Fără probleme”. Conform spuselor președintelui, și toată lumea este tentată să-l creadă, m-am poziționat pe primul loc în ceea ce privește simpatia târgujienilor. Numai că, sondajul nu a fost credibil pentru colegi și am spus, pentru ca toată lumea să fie liniștită, fie să se repete, fie să fie făcut cu o altă casă de sondare” a explicat Florescu.

Întrebat dacă va candida, în situația în care va sta cel mai bine în sondajul de opinie, realizat în această perioadă, Florescu a răspuns: ”Voi candida la Primăria Târgu-Jiu dacă și organizația municipală mă va susține. Este un element esențial. Eu voi susține candidatul PSD pentru Târgu-Jiu indiferent cum se va numi. Dacă conducerea va hotărî că cea mai bună opțiune este persoana mea, voi intra fără niciun fel de abținere”.

Comment here