Ultima Ora

19:32 Florescu: Voi candida la Primăria Târgu-Jiu, dacă organizația municipală MĂ VA SUSȚINE

Fostul prefect de Gorj, Ciprian Florescu, a anunțat, marți seară, la un post local de televiziune că va intra în lupta pentru Primăria Târgu-Jiu, dacă va avea susținerea organizației municipale a PSD. Florescu este inclus în sondajul de opinie realizat de partid și ale cărui rezultate sunt așteptate în această săptămână.

Ciprian Florescu nu crede că Adrian Tudor va părăsi Partidul Social-Democrat, dacă nu va fi desemnat candidat la Primăria Târgu-Jiu. Totuși, a comentat că nu i s-a părut ”fair” faptul că Tudor a intrat mai devreme în competiția internă pentru desemnarea candidatului.

”Nu-l văd pe Adrian Tudor să părăsească PSD, doar pentru că nu va fi desemnat candidat la funcția de primar” a comentat fostul prefect de Gorj.

Ciprian Florescu a mai afirmat că, în sondajul de anul trecut, a fost cel mai bine clasat.

”Apariția numelui meu în competiție a venit tot ca urmare a unui sondaj. După ce am plecat secretar de stat, președintele Weber m-a întrebat dacă vreau să fiu introdus în sondaj. Am zis: ”Fără probleme”. Conform spuselor președintelui, și toată lumea este tentată să-l creadă, m-am poziționat pe primul loc în ceea ce privește simpatia târgujienilor. Numai că, sondajul nu a fost credibil pentru colegi și am spus, pentru ca toată lumea să fie liniștită, fie să se repete, fie să fie făcut cu o altă casă de sondare” a explicat Florescu.

Întrebat dacă va candida, în situația în care va sta cel mai bine în sondajul de opinie, realizat în această perioadă, Florescu a răspuns: ”Voi candida la Primăria Târgu-Jiu dacă și organizația municipală mă va susține. Este un element esențial. Eu voi susține candidatul PSD pentru Târgu-Jiu indiferent cum se va numi. Dacă conducerea va hotărî că cea mai bună opțiune este persoana mea, voi intra fără niciun fel de abținere”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here