Ultima Ora

19:31 Orban, desemnat din nou PREMIER

UPDATE: Decretul semnat de preşedintele Klaus Iohannis, prin care îl desemnează pe Ludovic Orban în funcţia de premier, a fost publicat joi seară, în Monitorul Oficial. ”Preşedintele României decretează: «Se desemnează domnul Ludovic Orban în calitate de candidat la funcţia de prim-ministru, pentrun a cere votul de încredere al Parlamentului asupra programului şi listei noului Guvern, potrivit art 103, alin 2 din Constituţia României, republicată»”, este textul apărut în Monitorul Oficial.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că îl desemnează premier tot pe Ludovic Orban. În cadrul declaraţiei de presă susţinută, joi seara, după consultările de la Palatul Cotroceni, Klaus Iohannis a declarat că prima variantă pe care o doreşte este organizarea de alegeri anticipate. 

“După părerea mea, repet: soluția corectă în această situație e întoarcerea la electorat. Mai simplu spus: alegeri anticipate. Alegerile anticipate, prima mea opțiune! Am prezentat partidelor această opțiune. Unii au fost de părere că e bine, alții au spus că trebuie să se consulte în partid. Pot să înțeleg că partidele au nevoie de discuții interne pentru a lua o decizie în acest sens. Acest lucru sper să se întâmple foarte repede”, a declarat Klaus Iohannis. 

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

Comment here