Ultima Ora

19:30 PSD Târgu-Jiu, REACȚIE la acuzațiile lui Romanescu

PSD Târgu-Jiu a remis, duminică, un comunicat de presă în care vine cu lămuri privind sumele încasate de Ciprian Florescu și Aurel Popescu, în perioada în care făceau parte din Consiliul de Administrație al Clubului Pandurii Lignitul Târgu-Jiu.

Reacţia vine, după ce, vineri, primarul liberal al Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, a lansat un atac la contracandidatul de la PSD, pe pagina de socializare. Edilul i-a numit pe liderii PSD “groparii sportului târgujian”, care “au tupeul să ceară voturi, promițând echipe în prima ligă”.

“Ca urmare a informațiilor mincinoase, asumate de primarul încă în funcție cu privire la sumele încasate de Aurel Popescu și de Ciprian Florescu, facem următoarele precizări: cei doi au încasat 1000 de lei, lunar, timp de aproximativ 16 luni. Aceeași sumă a fost încasată și de ceilalți membri CA. În momentul în care situația financiară a clubului a devenit precară, doar trei membri din CA au decis SĂ RENUNȚE la indemnizații: Ciprian Florescu, Aurel Popescu și Alexandru Picui, reprezentant SC ARTEGO. Membrii din consiliile de administrație, din orice domeniu, sunt plătiți conform legii. Inclusiv oamenii primarului, încă în funcție, primesc sume de bani pentru ședințele de la Transloc, de această dată vorbind despre BANI PUBLICI!

Ciprian Florescu și Aurel Popescu susțin sportul, dovadă și premierea cu 10.000 de lei a sportivului Adrian Garcea. În cazul Pandurii, deciziile nu au aparținut celor doi. Primarul să explice, mai bine, de ce a refuzat ca „Pandurii” să fie scutită de plata chiriei la stadion, așa cum a propus viceprimarul Aurel Popescu și doar le-a amânat povara financiară din această perioadă dificilă” transmite Biroul de presă al PSD Târgu Jiu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here