Ultima Ora

19:30 Ponta: Mergem înainte, ne-am apucat de reconstrucție

Biroul Executiv Naţional al PRO România a discutat, luni, strategia partidului pentru următoarea perioadă, iar cu această ocazie s-a stabilit susţinerea acordului politic transpartinic propus la nivelul Sectorului 1 şi s-a decis organizarea alegerilor interne.

„PRO România îşi continuă drumul şi rămâne o construcţie politică solidă. Ne implicăm în comunitate, am semnat acordul pentru o acţiune comună politică la nivelul Sectorului 1. Nu lăsăm lucrurile în situaţia de acum, pentru că noi am promis că, indiferent de rezultatele alegerilor, suntem pro-bucureşteni, pro-cetăţeni”, a declarat Victor Ponta, preşedintele PRO România.

În ceea ce priveşte consolidarea organizaţiilor judeţene, liderul PRO România susţine că, potrivit planificărilor discutate în cadrul BExN, noile conduceri ar trebui validate prin vot în următoarele şase luni.

„PRO România este o construcţie politică solidă, mergem înainte. Vrem să întărim organizaţiile locale în perioada următoare, să organizăm alegeri pentru structurile judeţene, cel mai probabil în următoarele şase luni se va întâmpla asta. Ne-am apucat de reconstrucţie pentru că este nevoie de oameni care să gândească pro România”, a arătat Ponta.

Tot luni, în cadrul Biroului Executiv Naţional al PRO România, s-a decis reactivarea, în condiţiile impuse de pandemie, a evenimentelor de dezbatere publică a temelor de interes pentru cetăţeni, prin intermediul organizaţiilor de tineret şi femei, mai precizează sursa citată.

Comment here