Ultima Ora

19:30 Fostul ministru Toma Petcu îl susține pe Klaus Iohannis

Președintele ALDE Giurgiu, Toma Petcu, a anunțat că organizația a decis să îl susțină pe Klaus Iohannis în turul doi al alegerilor prezidențiale, deoarece „răul făcut de acesta de la înființarea ALDE, din 2015, nu se compară cu cel făcut de Viorica Dăncilă în ultimele cinci luni”.

„Ieri, 21 noiembrie, am avut întâlnire cu toți colegii din Biroul Politic Teritorial, iar punctul cel mai important de pe ordinea de zi a fost legat de alegerile prezidențiale. Nu este un secret pentru nimeni faptul ca sunt un om de dreapta, iar de fiecare dată când nu au existat alianțe politice, votul meu s-a îndreptat către candidatul dreptei. Acest subiect l-am analizat împreună cu membrii biroului și, bineînțeles, am supus la vot, iar rezultatul a fost cel la care mă așteptam. Duminică, ALDE Giurgiu va susține candidatul PNL. Motivele sunt lesne de înțeles. Deși încă de la înființarea ALDE, în 2015, președintele Iohannis a pus piedici de fiecare dată când a avut ocazia pentru a destabiliza partidul, răul făcut de acesta nu se compară cu cel făcut de Viorica Vasilica Dăncilă în numai 5 luni. Și vreau să subliniez acest lucru”, a scris Toma Petcu, pe Facebook.

Liderul filialei ALDE Giurgiu a precizat care sunt motivele pentru care locul Vioricăi Dăncilă nu este la Cotroceni.

„Dezinformarea opiniei publice cu privire la ruperea coaliție PSD – ALDE, asumarea unor merite care nu îi aparțin, dublicitatea dumneaei și învinovățirea noastră de tot ceea ce nu a reușit să facă reprezintă cele mai clare dovezi că locul doamnei Dăncilă nu este sigur acolo unde speră să ajungă cu atâta îndârjire. De asemenea, pe aceasta cale, doresc să îndemn giurgiuvenii să iasă la vot. Duminică, fiecare vot contează!”, a subliniat Petcu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here