Ultima Ora

19:27 Romanescu și Florescu, CONTRE pe paginile de socializare

Atacuri pe paginile de socializare, între primarul liberal Marcel Romanescu și Ciprian Florescu, fost prefect de Gorj, potențial candidat PSD la Primăria Târgu-Jiu.

În 2013, pe vremea când ocupa funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Gorj, Florescu a făcut parte din Consiliul de Administrație al Pandurii Lignitul Târgu-Jiu. În contextul scandalurilor de la Clubul Sportiv Municipal, miercuri, Marcel Romanescu a învinuit PSD ”pentru halul în care a adus sportul”, aluzie la dispariția fostului Club Energia și la insolvența Clubului Pandurii.

”În privința echipei de fotbal Pandurii Târgu-Jiu, vă asigur că am făcut pentru ea mai mult decât au făcut duzine de “pricepuți” și de “binevoitori”. Și cât am fost comentator sportiv și cât am fost membru CA. Adevărații iubitori ai Pandurilor știu despre ce vorbesc. Clevetitorii… nu reprezintă altceva decât niște postaci care au rolul de a mă ataca. Unii nici măcar nu știu câți jucători are o echipă de fotbal. Eu nu am forat nici puțuri pe facturierul clubului, nici nu am închiriat Mercedes uri ML (5 la număr) clubului, nici nu am înșelat fotbaliștii cu contracte pe mașini care în loc să devină proprietatea lor, rămâneau în proprietatea clubului (aviz celui care strigă “hoții”)” reacționează Florescu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here