Ultima Ora

19:27 CEx-ul PSD, lăsat cu scandal. Ce ar fi zis Manda de Dăncilă

UPDATE În ședința CEx, social-democrații au decis inclusiv excluderea lui Cosmin Gușă din partid.

Scandal, marţi după-amiază, în Comitetul Executiv al PSD, reunit la sediul partidului din Kiseleff, pentru o analiză a scorului pe filiale la prezidenţiale. Viorica Dăncilă i-a reproşat Olguţei Vasilescu vorbele lui Claudiu Manda, care ar fi spus că nu face campanie electorală pentru „o proastă”.

Vicepreşedintele Gabriel Zetea a confirmat, la Antena 3, că a existat o dispută între Viorica Dăncilă şi Claudiu Manda, fiind vorba despre o interpretare diferită a unui discurs al Claudiu Manda la Dolj.

”Sunt discuţii mai aprinse în cadrul Comitetului Executiv, dar toate acestea au un efect mobilizator, până la urmă. (…) Au existat discuţii, controverse, dar aceste lucruri sunt normale. Asta nu înseamnă că ne certăm între noi. A existat o dispută între cei doi (Viorica Dăncilă şi Claudiu Manda – n.r.), nu poate fi ascuns acest lucru. Eu cred că e o interpretare diferită a discursului lui Claudiu Manda în Dolj. El a încercat să-şi mobilezeze în felul lui, mai vehement, cu anumite tipuri de cuvinte, propriul lui electorat. Lucrul acesta nu i-a căzut bine doamnei preşedinte, dar asta nu înseamnă că în Dolj Claudiu Manda nu şi-a condus bine organizaţia. E unul dintre cei mai fervenţi susţinători ai candidaturii”, a declarat Zetea.

Viorica Dăncilă ar fi plâns după disputa cu Claudiu Manda.

Membrii CEx al PSD au decis să o excludă pe Ana Birchall, fost ministru al Justiţiei. Liderul PSD Bihor, Ioan Mang, afirmase că Birchall ”a făcut suficient de mult rău prin atitudinile pe care le-a avut faţă de deciziile partidului”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here