Ultima Ora

19:26 Apel umanitar pentru o familie din Runcu

Președintele Asociației ,,Dizabil în slujba comunității”, Nicolae Simionescu, face apel la gorjeni să sprijine o familie cu probleme sociale din comuna Runcu.

O familie cu trei copii din comuna Runcu, dintre care unul cu handicap, și cu tatăl grav bolnav, are nevoie de sprijin financiar. Ioan Nazarie încearcă din toate puterile să își crească așa cum poate copiii. Între aceștia se află și Marian Nazarie, un elev bolnav. Veniturile familiei Nazarie provin din ajutorul social, alocația de susținere a familiei, indemnizația de handicap pentru copilul cel mare și alocațiile de stat ale celor trei copii.

Fiul cel mare al lui Ioan Nazarie este încadrat în grad de handicap accentuat, iar alocația acestuia este dublă. Cu toate acestea, veniturile familiei sunt insuficiente. Familia Nazarie a primit, recent, un ajutor financiar din partea Asociației „Dizabil în slujba comunității”, condusă de Nicolae Simionescu.

„Dragi gorjeni, mă adresez azi dumneavoastră ca fiecare persoană care va lectura aceste rânduri să înțeleagă cât este de necesar, pentru fiecare dintre noi, să ne ajutăm semenii aflați în suferință. Mă aflu de ani de zile în slujba comunității județului Gorj, și asta pentru că îmi doresc ca voi toți să înțelegeți că persoanele cu dizabilități se pot integra cu succes în societatea celor tipici. Zilele trecute, din conturile Asociației ,,Dizabil în slujba comunității”, pe care o reprezint în calitate de președinte, a plecat un sprijin financiar către familia Nazarie, o familie greu încercată din comuna Runcu. Ioan Marian Nazarie, în vârstă de 10 ani, este un membru al acestei familii care, din păcate, se confruntă cu multiple probleme de sănătate. Din păcate, tatăl lui Marian, domnul Ioan, nu poate să aibă un loc de muncă din cauza faptului că și el are probleme de sănătate. Din nefericire, familia Nazarie are venituri mult prea reduse în comparație cu nevoile pe care Marian și ceilalți minori ai familiei le au. Din acest motiv, am decis să le acord acest sprijin și sper ca exemplul meu să fie urmat de cât mai multe persoane. Dragi gorjeni, din păcate, în această țară și în acest județ există persoane aflate în situații foarte complicate, astfel că am decis să lupt până la ultima mea picătură de energie fizică și spirituală pentru a ajuta cât mai multe persoane aflate în dificultate. În fiecare zi, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru șansa de a fi în slujba dumneavoastră, a cetățenilor, și vă rog să înțelegeți că fiecare moment în care veți simți empatie pentru cei aflați în nevoie este un moment care pleacă dinspre voi spre Dumnezeu” a transmis Nicolae Simionescu.

Cont pentru donații:

NAZARIE IOAN MARIAN, Iban Beneficiar RO30BTRLRONCRT0555757901

Comment here