Ultima Ora

19:25 Au început lucrările. Reţea de gaze într-un cartier din Târgu-Jiu

Au început lucrările de introducere a reţelei de gaze în cartierul Preajba-nou. Conform primarului Marcel Romanescu, până în toamnă, vor fi gata. Edilul anunţă că reţeaua de gaze va fi extinsă şi-n alte zone din municipiu.

“Locuitorii cartierului pentru tineri de la Preajba își pot depune cererile pentru alimentarea cu gaze naturale. Au început deja lucrările pentru extinderea rețelei de alimentare și până la toamnă vor fi finalizate. Este o investiție a Primăriei Municipiului Târgu-Jiu, în valoare de 2 milioane de lei, ce se va întinde pe o distanță de 4 kilometri.

Am o veste bună și pentru cetățenii ce locuiesc pe strada Frăsinetului. Și acolo avem un proiect în valoare de peste 100.000 de lei pentru extinderea rețelei de gaze. Lucrările au fost deja contractate, ca de altfel și pentru strada Prieteniei (peste 80.000 lei) și strada și aleea Paltinului din Iezureni (90.000 lei). De asemenea, am inițiat demersurile pentru a demara lucrări de extindere a rețelei de alimentare cu gaze naturale pentru toate zonele din care am primit solicitări de la cetățeni” a anunţat, vineri, Marcel Romanescu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here