Ultima Ora

19:24 Vîlceanu: PNL nu trebuie să mai accepte toate aberațiile PSD

Deputatul Dan Vîlceanu, fostul preşedinte al liberalilor gorjeni, acuză Partidul Social-Democrat că ia măsuri anti-economice iar inflaţia va continua să crească.

Institutul Național de Statistică a revizuit puternic în jos, de la 5,3% la 1,5%, creșterea economică din primul trimestru din 2022, într-un comunicat transmis marți.

„De luni de zile spun ca economia suferă groaznic sub papucul PSD și că PNL trebuie să se opună cu toate puterile măsurilor anti-economice ale PSD. Începând de astăzi, rezultatele PSD în economie se văd oficial. Institutul Național de Statistică și-a revizuit datele privind creșterea economică și a strivit poveștile pe care PSD și acoliții lor ni le-au servit până acum. E doar începutul, în curând o să aflăm adevărul și despre situația bugetului, iar inflația va continua să crească. PSD la Ministerul de Finanțe înseamnă taxe mari și multe, inflație galopantă, dobânzi mari si deteriorarea generală a economiei” spune Vîlceanu.

Consiliul Naţional al PNL se va reuni pe 25 noiembrie, iar fostul secretar general crede că se impune o discuţie pe tema „aberaţiilor PSD”.

„PNL nu trebuie să mai accepte toate aberațiile PSD și acest lucru ar putea să înceapă cu o discuție serioasă la Consiliul Național din 25 noiembrie. Altfel, oamenii ne vor considera vinovați în egală măsură pentru că puteam să oprim dezastrul economic care va urma şi nu am făcut-o” mai afirmă deputatul de Gorj.

Comment here