Ultima Ora

19:24 Direcţia Agricolă Gorj, precizări privind subvenţia pentru TOMATE

Subvenția de 3000 de euro, pentru culturile de tomate, va fi oferită și anul acesta, dau asigurări reprezentanții Direcției Agricole Gorj.

Directorul interimar al instituției, Alin Petrică, spune că zilnic primește telefoane din partea cultivatorilor din județ, interesați de banii respectivi. Deocamdată, Ministerul Agriculturii nu a elaborat proiectul de act normativ în baza căruia să fie acordată subvenția, dar hotărârea va fi elaborată în perioada următoare, spune Petrică. El a explicat și că interesul cultivatorilor față de hotărârea respectivă este mare, pentru că de acum încolo trebuie înființate culturile pentru viitoarele recolte, iar fermierii trebuie să știe ce planuri își fac pentru primăvara care urmează.

Unul dintre fermierii gorjeni care a primit, anul trecut, subvenția de 3000 de euro pentru o suprafaţă de 1000 de metri pătraţi cultivată cu tomate este Laurențiu Mălăescu, din Bălești. El spune că există temerea, printre fermieri, că subvenția ar putea fi mai mică decât în 2019, ceea ce i-ar descuraja pe mulți să mai cultive tomate.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here