Ultima Ora

19:21 Bolojan, tentat de o candidatură la preşedinţia Consiliului Judeţean Bihor

Primarul liberal din Oradea, Ilie Bolojan, a anunţat că este posibil să nu mai candideze pentru un nou mandat, ci să îşi depună candidatura pentru conducerea Consiliului Judeţean Bihor pentru ”a genera o dezvoltare în care Consiliul Judeţean şi Primăria să colaboreze pentru dezvoltarea oraşului Oradea care este locomotova judeţului” şi pentru ”o gândire unitară”.

Ilie Bolojan a declarat pentru News.ro, vineri, că este posibil să candideze la Consiliul Judeţean Bihor şi că o decizie finală în acest sens va fi luată în cadrul şedinţei Biroului Politic Judeţean al PNL Bihor.

”Este posibil să se întâmple acest lucru (să candideze la CJ Bihor şi nu pentru un nou mandat la Primăria Bihor – n.r). În această seară în şedinţa BPJ a PNL Bihor urmează să se stablească exact. Este posibil acest lucru pentru că în economia orasului Oradea Consiliul Judeţean are un rol important. Spre exemplu, in Oradea, aeroportul care ar trebui să ne lege cu lumea şi care este administrat de Consiliul Judeţean, a pierdut zborurile externe de doi ani. Acum, la conducerea CJ se află coaliţia UDMR şi PSD. Un sfert din judeţul nostru este etnic maghiar, iar asta nu e o problemă, însă stânga a fost întotdeuna prezentă şi a avut o prestaţie mediocră. Ca să poţi genera o dezvoltare în care Consiliul Judeţean şi Primăria să claboreze pentru dezvoltarea oraşului Oradea care e locomotiva judeţului este nevoie de o gândire unitară. Nu s-a reusit până acum”, a declarat Bolojan pentru News.ro.

În cazul în care Ilie Bolojan va fi candidatul PNL Bihor pentru Consiliul Judeţean, la Primăria Oradea va candida actualul viceprimar, Florin Birta.

La începutul lunii iunie, Ilie Bolojan a venit la Târgu-Jiu pentru discuţii administrative dar și politice cu primarul Marcel Romanescu. Edilul Târgu-Jiului s-a lăudat, mereu, că are o relație specială cu Bolojan. În precampania pentru alegerile parțiale din 2017, Romanescu a fost la Oradea pentru a vedea cum este condusă o administrație locală performantă.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here