Ultima Ora

19:21 Accident la Bârsești. Trei persoane, la spital

Pompierii gorjeni au intervenit, luni, pentru a acorda primul ajutor unor persoane încarcerate în urma unui accident rutier petrecut pe raza cartierului Bârsești din Târgu-Jiu.

„În jurul orei 17:00, am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier în municipiului Târgu-Jiu, cartier Bârsești, în care au fost implicate două autoturisme. La fața locului s-au deplasat două autospeciale, dotate cu modul pentru descarcerare, o ambulanță SMURD, precum și două ambulanțe SAJ Gorj. În urma accidentului, au rezultat trei victime de sex masculin, care erau conștiente și cooperante, însă două dintre acestea erau încarcerate. După ce le-au fost acordate primele îngrijiri medicale la fața locului de către echipajele specializate, cele trei victime au fost transportate la spital pentru investigații medicale amănunțite” a comunicat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj.

„La data de 15.04.2024, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizați prin apelul 112 despre faptul că, pe raza municipiului Târgu-Jiu a avut loc un eveniment rutier cu victime. Polițiștii rutieri s-au deplasat la faţa locului, ocazie cu care au stabilit faptul că în timp ce un bărbat, de 74 de ani, din municipiul Vulcan, județul Hunedoara, conducea un autoturism, pe strada Slobozia, ajungând la intersecția cu strada Tismana, nu a acordat prioritate de trecere altui autoturism, condus de un târgujian de 56 de ani, care se deplasa regulamentar, pe strada Tismana, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unui pasager din primul autoturism și a conducătorului celui de-al doilea autoturism, aceștia fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă” a transmis Poliţia Gorj.