Ultima Ora

19:20 Protest la una dintre firmele controlate de Nicolae Sarcină

Agenții de pază de la o firmă din Târgu-Jiu au protestat, luni, la sediul din municipiu. Este vorba de peste 20 de persoane care asigură paza la utilajele ce prestează servicii în Complexul Energetic Oltenia.

Societatea de pază face parte din grupul de firme controlat de omul de afaceri Nicolae Sarcină. Elena Romanescu, agent de pază la societatea respectivă, a declarat cu sunt salarii restante și de 3 luni. Ultimii bani încasați au fost pe 14 ianuarie pentru activitatea depusă în luna octombrie a anului trecut, a mai spus femeia.

„Avem salarii restante pe 3 luni de zile. Nu știu ce au de gând. Ne-au trecut pe altă firmă și noi am semnat, dar sunt banii din urmă. Nici să plecăm nu ne lasă. Am cerut o adeverință de salariat pentru fată, la facultate, să primească bursă socială, și nu am primit. Nu se poate trăi cu salariul luat o dată la trei luni. Vrem să vedem ce spun și cei de la ITM”, a declarat Elena Romanescu.

Aceasta a precizat că, alături de colegii săi, va depune o sesizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (2)

  1. Pai de unde sa va mai deie si voua salarii ca da zeci de mii de euro contracte la niste fotbalisti negri adusi de prin Senegal ca sa va oblige apoi sa va duceti pe stadion sa ii vedeti la echipele lui de fotbal. Acum i/a trimis la plimbare prin Turcia si asta costa multe miii de euro asa ca mai vedeti salarii la vara. Asa va trebuie ca va duceti ca oile cand va trimite Sarcina la meci, acu luati si vedeti meciuri..

Comment here