Ultima Ora

19:16 Şi-a prins soţul în maşină cu amanta. Clipul a devenit VIRAL

Scene şocante petrecute în apropierea spitalului din Motru! Femeia înșelată şi-a surprins soţul în maşină cu amanta chiar în timpul unei partide de amor. Cei doi erau dezbrăcaţi, iar nevasta înşelată i-a luat hainele amantei, în timp ce filma totul.

Clipul video a devenit rapid viral pe facebook, în imagini putându-se vedea reacţia inedită a soţiei înşelate. Femeia a crezut că trăieşte un coşmar atunci când şi-a găsit soţul în maşină cu o altă femeie. Amândoi erau complet dezbrăcaţi, fiind în plin moment intim, iar soţia, nervoasă, n-a stat pe gânduri şi i-a luat hainele femeii. Soţia a devenit rapid agresivă şi s-a năpustit spre maşina unde soţul şi amanta petreceau momente fierbinţi, filmând cu telefonul întreaga scenă. Bărbatul nu s-a aşteptat la asta, fiind extrem de surprins că a fost găsit.

„Mă, stai potolită. Cu cine venişi?”…”Nu te interesează pe tine cine mă aduse. Păi de când te urmăresc eu”, i-a spus soţia, potrivit adevarul.ro.

Soţia a filmat toată scena de demascare a infidelităţii soţului iar apoi i-a luat hainele femeii. Sotia a amenintat-o pe amantă că va merge să i le arate, împreună cu filmarea, soţului acesteia.

„Dă-mi, fată, hainele încoace!“, i-a ordonat amanta. „Nu-ţi dau nimic. Mergi cu mine în pielea goală“, a replicat soţia.

Conform observator.tv, imaginile au fost filmate în apropierea spitalului din Motru, acolo unde lucrează ca asistentă medicală femeia prinsă goală, în maşină, de soţia înşelată. Ea e însă din Severin, iar cei doi soţi protagonişti ai poveştii sunt tot din Mehedinţi, se pare că din Baia de Aramă.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here