Stirile ZileiTârgu-Jiu

PSD Gorj: Toate amendamentele depuse de senatorul PNL Gorj au fost respinse

PSD Gorj anunţă, luni seara, că atât reducerea cu 13 ani a vârstei de pensionare cât şi includerea activităţilor asimilate şi de mentenanţă la condiţii speciale au fost incluse în noua lege a pensiilor, dar şi că amendamentele depuse senatorul PNL Ion Iordache au fost respinse.

COMUNICAT PSD Gorj

„Parlamentarii Partidului Social-Democrat Gorj și-au onorat, și de această dată, promisiunea făcută angajaților din CE Oltenia. Reducerea vârstei de pensionare cu 13 ani și includerea categoriilor MENTENANȚĂ și ASIMILATE între beneficiari – au fost cele două obiective majore (asumate în cadrul întâlnirii avute la Ministerul Muncii cu liderii sindicatelor reprezentative din CEO), care au avut susținere în cadrul COALIȚIEI și au fost VOTATE în PARLAMENTUL ROMÂNIEI! TOATE amendamentele depuse de senatorul PNL Gorj au fost RESPINSE, iar normalitatea a primat. Încercarea acestuia de a-i induce în eroare pe mineri și energeticieni este ușor de demonstrat și demontat. Este regretabilă atitudinea domnului senator, care fie nu a înțeles noțiunea de colaborare în cadrul Coaliției, fiind în antiteză cu liderul PNL- Nicolae Ciucă, fie își pregătește rampa spre al cincilea partid. Conducerea Partidului Social-Democrat Gorj este în dialog permanent cu gorjenii, iar oamenii sunt cei care stabilesc agenda priorităților lor!” .

Comments (6)

 1. Mineri si energeticieni

  Bravo coaliției guvernamentale condusă de PSD!
  Bravo sindicatelor mari și federatiilor reprezentative!
  Încă o dată se dovedește că o conlucrare onesta care aduce in fata interesul oamenilor poate da rezultate atunci când la masa se așează oameni serioși!
  Oameni buni nu mai stați în sindicate de buzunar că dați banii degeaba!
  Soluția pentru păstrarea drepturilor nu este decât sindicatele mari!

 2. S-au ținut de cuvânt și cei din marile sindicate și cei de la guvernare!

  • Cetățenii nemineri

   De când sunteți Dna.Silvia mai cu moț fata de celelalte clase muncitoare!
   Mai uitati-va și în jur, că dacă ar fi de luat la puricat!
   Numai în mineritul de suprafață și centrale e special?In rafinării, petrol , autostrăzi etc acolo cum e!?
   Toată lumea vrea și devreme și cu bani multi!

 3. Vin ele alegerile domnilor politicieni! Sunteti penibili prin actiunile voastre privind Legea pensiilor si altele. Cel putin Dumnezeu nu va ierta nici unul dintre voi!

 4. Din disputa psd-pnl câștiga AUR!

Comment here