Ultima Ora

19:16 Italianul cu coronavirus a fost în Craiova timp de 4 zile

Bărbatul, de 71 de ani, revenit recent din România și confirmat cu coronavirus la Rimini, a fost în Craiova timp de patru zile, se arată într-un comunicat al Grupului de Comunicare Strategică.

”În continuarea informațiilor referitoare la cazul cetățeanului în vârstă de 71 de ani, depistat ca infectat cu virusul COVID-19, Grupul de Comunicare Strategică face următoarele precizări: bărbatul are cetățenie italiană și, potrivit informațiilor disponibile la acest moment, a fost în România, în Craiova, în perioada 18-22 februarie. În această perioadă bărbatul a vizitat rudele soției sale, cetățean român și a avut mai multe întâlniri de afaceri. Autoritățile române au activat protocoalele necesare în acest tip de situație, urmând a fi declanșată o anchetă epidemiologică și dispuse măsurile de carantină sau izolare, după caz” se arată în comunicat.

Potrivit publicației Il Resto del Carlino, acesta este primul caz de infectare cu coronavirus din Rimini. Conform unui buletin medical comunicat de regiunea Emilia-Romagna, marți, este vorba despre un bărbat în vârstă de 71 de ani, cu domiciliul în Cattolica. Pacientul este internat în secția de boli infecțioase a spitalului din Rimini, iar starea sa de sănătate nu îi pune viața în pericol.

.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here