Ultima Ora

19:15 Naţionala are un nou DECAR

Ianis Hagi este noul număr 10 al naționalei României, după ce tricoul istoric a fost purtat la ultimele acțiuni de Gicu Grozav sau Alexandru Maxim. Vestea a venit înainte de dubla României cu Insulele Feroe și Norvegia.

După ce tricoul cu numărul 10 a fost purtat în trecut de Gică Hagi, Adi Mutu sau Ladislau Boloni, acum „greul” va pica pe umerii lui Ianis Hagi, care e așteptat să dirijeze jocul tricolorilor la mijlocul terenului în campania din preliminariile EURO 2020.

„După 19 ani și 4 luni, din nou pe un tricou al echipei naționale de seniori, deasupra numărului 10, scrie HAGI. Asta pentru că Ianis va purta acest număr în premieră la prima reprezentativă, pentru partidele cu Insulele Feroe și Norvegia. Ultimul meci pentru tatăl său cu acest număr pentru România a fost împotriva Italiei, la Euro, în iunie 2000”, a transmis FRF înainte de dubla cu Insulele Feroe și Norvegia din preliminariile EURO 2020.

Ianis Hagi a venit și cu prima reacție, după ce a devenit noul număr 10 al naționalei României.

“Sunt bucuros și mândru, dar mai presus de toate simt o responsabilitate în plus. În fiecare zi îmi propun să muncesc și mai mult, pentru a-i bucura pe suporteri. Împreună cu colegii mei avem datoria să îi facem fericiți pe români!”, a declarat fotbalistul lui Genk.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

Comment here