Ultima Ora

19:15 Ciolacu vrea să-l implice pe Frans Timmermans în campania electorală a PSD

Fostul prim-vicepreședinte al Comisiei Europene, socialistul Frans Timmermans, se va implica în campaniile electorale ale PSD.

Oficialul a fost în timpul guvernărilor Grindeanu, Tudose și Dăncilă, una din principalele voci critice la adresa demersurilor PSD de modificare a legilor justiției, pe care le-a catalogat ca fiind lovituri la adresa statului de drept. El a amenințat PSD cu excluderea din familia socialiștilor europeni din acest motiv.

„Eu am vorbit cu dl. Timmermans. Familia socialiștilor a reacționat alături de PSD, pentru prima oara după mult timp, în faţa abuzului de a modifica legile electorale. Eu am avut personal o discuţie cu dl Timmermans, dânsul dorind să şi vină în România şi să avem mai multe discuţii. Dorim să se şi implice în campania electorală a PSD”, a declarat, vineri, liderul interimar PSD, Marcel Ciolacu, la DcNews.

Întrebat dacă, acum, Timmermans e de partea PSD, Ciolacu a raspuns afirmativ.

„Anul trecut nu eram preşedintele PSD şi nu aveam nicio legatură directă cu dl Timmermans. Între timp aceste lucruri s-au normalizat. Presedintele PES la fel, ne va ajuta cu o echipa de tineri în campanie” a mai spus Ciolacu precizând că PSD nu mai este oaia neagră a socialiștilor europeni: „Cu certitudine, nu. Toate aceste relaţii au fost normalizate”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here