Ultima Ora

19:14 Se pun în vânzare biletele pentru meciurile CSM Târgu Jiu din Cupa EHF

Echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache va disputa, pe teren propriu, ambele meciuri din Turul 3 al EHF, pe 18 și 19 noiembrie 2023. CSM Târgu Jiu va juca cu HK Onnereds(Suedia).

Datorită interesului foarte mare pentru jocurile cu echipa suedeză, conducerea CSM Târgu-Jiu a hotărât să pună în vânzare biletele, care pot fi achiziționate online de miercuri, 8 noiembrie, începând cu ora 12.00. Prețul unui bilet este de 30 de lei (preț general pentru un joc). Ambele meciuri încep la ora 18.00. Posesorii de abonamente pot să-și păstreze locurile pentru aceste jocuri dacă achiziționează biletele, de la sediul clubului, până la sfârșitul săptămânii, între orele 09.00 și 16.00.

Calificarea în grupele EHF se joacă la Târgu-Jiu. Va fi o sărbătoare și pentru suporterii din județ, care au posibilitatea să asiste la meciuri de nivel superior și să încurajeze echipa, șansele crescând ca urmare a disputării partidelor pe teren propriu. Este o premieră pentru o echipă de handbal feminin din Târgu-Jiu să evolueze în cupele europene.

Accesul în Sala Sporturilor din Târgu Jiu se va face doar pe baza biletului de acces sau a actului doveditor, în cazul gratuităţilor(persoane cu dizabilităţi au intrare gratuită), în timp ce accesul ziariștilor la cele două evenimente sportive se va face doar în baza acreditărilor acordate de club, fiind obligatoriu ca, în cazul în care este solicitată, să fie prezentată și legitimația de serviciu.

Comment here