Ultima Ora

19:14 Afaceristul acuzat că a violat minore, arestat pentru 30 de zile

Omul de afaceri Laurenţiu Maronidis, de 47 de ani, reţinut, luni, sub acuzaţia de act sexual cu un minor, a primit, marţi, madat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Părinții fetelor care ar fi fost violate de Maronidis au așteaptat, marți, la Parchetul Local ca acesta sa fie adus în fața procurorului de caz. Aceștia au făcut acuzații grave la adresa lui Maronidis privind pornografia infantilă, mai ales că ar exista și unele fotografii, în care acesta făcea sex cu una dintre fete, care ar fi fost preluate de pe camera de supraveghere de la piscină, la care doar Maronidis avea acces. Părinții spun că fetele erau îmbătate cu alcool, de către proprietarul zonei de agrement.

Surse din anchetă au precizat, pentru Gândul, că există date în acest dosar că afaceristul, după ce le racola la piscină pe fete, le oferea sucuri sau băuturi alcoolice în care le introducea substanțe interzise. Multe din fetele audiate sustin, însă, că nu își amintesc mare lucru din ceea ce se petrecea ulterior între ei. 

Maronidis, pe de altă parte, susține că el este victima în toată această poveste și că a fost ademenit de aceste fete, care au peste 15 ani. Afaceristul a declarat că a fost amenințat și șantajat ulterior, iar el deține probe doveditoare în acest sens, arată Antena 3.

Comment here