Ultima Ora

19:13 Ponta: Tot sistemul a fost făcut ca, în afară de PSD şi PNL, să nu mai poată nimeni să mai facă nimic în alegeri

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a declarat marţi, la Slatina, că partidul său reprezintă un proiect pe termen lung, iar, pe 27 septembrie, „se pune fundaţia” pentru viitor.

„Sunt convins că pe data de 27 septembrie punem fundaţia pentru viitor şi prin aleşii noştri locali, primari, viceprimari, putem să construim ceea ce ne dorim pentru 2024”, a spus Victor Ponta.

Liderul Pro România a mai afirmat că anul 2021 va fi unul de criză, aşa cum s-a întâmplat în 2011.

„Deşi tot sistemul a fost făcut ca în afară de PSD şi PNL să nu mai poată nimeni să mai facă nimic în alegeri în România, Pro România are candidaţi foarte buni. Pro România e un proiect pe termen lung, nu e doar pentru 27 septembrie. Vrem, în perioada următoare, chiar dacă vom fi în opoziţie, că aşa se creşte, în opoziţie, să arătăm ce greşeşte guvernul, să arătăm ce trebuie făcut şi să încercăm să punem umărul ca românii să treacă mai uşor peste criza din 2021, decât au trecut în 2010. Dacă oamenii au uitat cum a fost 2011, din păcate o să ne amintim, văd aceleaşi greşeli, ‘nu sunt bani, nu avem bani, aia nu putem’, dar, în acelaşi timp, aceleaşi afaceri, aceleaşi aranjamente, iar în 2012 şi o parte importantă dintre cei de aici am arătat că totuşi România poate fi scoasă din criză. Sper ca, în 2022 – 2023, românii să sufere mai puţin şi să ieşim mai repede şi uşor din perioada de criză”, a mai spus Victor Ponta.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here