Ultima Ora

19:13 Ce le-a spus Darius Vîlcov judecătorilor de la Târgu-Jiu. “Dacă există Dumnezeu, soluţia va fi ACHITARE”

Darius Vâlcov a fost audiat, marţi, ca inculpat în dosarul de la Târgu-Jiu în care este judecat pentru fapte de corupție.

Fostul consilier personal al fostului prim-ministru Viorica Dăncilă a negat toate acuzațiile ce i-au fost aduse de procurori.  Timp de circa o oră, Vâlcov a povestit cum un fin de-al său, fostul deputat PDL de Olt, Daniel Bărbulescu, a ajuns să înființeze mai multe firme, printre care și una care făcea măsurători cadastrale și topografice în județ.

Fostul primar din Slatina a menționat că l-a ajutat pe finul său cu 800.000 de lei la înființarea firmei, dar fără să fi avut vreun avantaj de pe urma acesteia. El a menționat că l-a ajutat cu bani pe Bărbulescu pentru că, în seiful din casa acestuia își ținea banii și avea încredere totală. Vâlcov a mai spus că, ulterior, Daniel Bărbulescu l-a denunțat procurorilor deoarece ar fi fost amenințat cu cătușele și cu faptul că nu își mai vede copiii. Fostul ministru a precizat că denunțul împotriva sa ar fi fost depus la o zi după ce a făcut evaluarea Guvernului Grindeanu.

Ulterior, Vâlcov nu a mai vorbit cu finul său și nici de firmă nu s-a interesat, el negând orice implicare a sa în activitatea acesteia. Procurorii susțin, însă, că el ar fi făcut demersurile la Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Olt ca un inginer să vină la firma finului pentru a-i instrui pe angajați și pentru a se asigura că dosarele trimise spre aprobare la OCPI erau bine întocmite.

După ce a ieșit din sala de judecată, Darius Vâlcov nu a făcut alte declarații către presă, limitându-se să precizeze doar că „Dacă există Dumnezeu, la final, soluția în dosar va fi de achitare”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here