Ultima Ora

19:12 „Garcea” a intrat în AUR. „De 33 de ani, am vândut tot: justiţie, industrie, termocentrale”

George Simion a anunțat că fostul actor Mugur Mihăescu, care îl interpreta pe Garcea, a decis să se alăture Alianţei pentru Unirea Românilor. Anunțul a fost făcut în direct la postul de televiziune România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu, arată stiripesurse.ro.

Mihăescu, actualmente antreprenor în centrul vechi al Capitalei, a comentat în intervenția sa atitudinea Austriei pe tema Schengen și ce vrea să facă el în acest sens.

„Fiecare picătură contează. Picătura cu picătură se umple oala. Eu am conturi doar la bănci româneşti, întotdeauna am lucrat bine cu ele. Carburant, mai nou, bag de la Rompetrol. Înainte, mai băgam şi de la ei. Nu mai servesc Red Bull. Dacă clienţii mei au carduri la bănci austriece, merg şi scot cash de la bancomat. Nu am ştiut că şi BCR este aşa, dar se rezolvă într-o oră. Le spun angajaţilor să le spună clienţilor care au card BCR să meargă să scoata de la bancomat. Am fost în Viena, mi-a plăcut, nu-mi mai place. Putem să avem relaţii cu Austria, s-a dovedit, dar să îşi schimbe ei politicul, cum şi noi trebuie să ştergem pe jos cu clasa politica de 33 de ani din România. Vreţi să avem o Europă aşa cum o clamăm, şi doar o clamăm, unită? Poporul asta este format din homo sapiens, suntem bipezi. Dacă ai coloană vertebrală, nu stai capră. Noi, de 33 de ani, am vândut tot: justiţie, industrie, termocentrale”, a spus Mugur Mihăescu la RTV.

Comment here