Ultima Ora

19:11 Ministru, despre poliţişti: Au burți, sunt aroganți și leneși

Niculae Bădălau a declarat, joi, că polițiștii trebuie să asigure siguranță cetățeanului, să-și facă datoria și să nu mai fie “leneși” și “aroganți”. Ministrul Economiei a afirmat că a discutat cu primarii din județ și a aflat că sunt localități în care nu mai există polițist sau acesta este văzut la trei zile.

“Un primar din județul Giurgiu a spus că a văzut un singur polițist, dar în rest rostul polițistului de a ști care dau spargeri, care sunt violatori nu mai există, pentru că e o organizare proastă. Trebuie să revenim la vechea organizare sau la o organizare funcțională. Polițiștii au început să devină unii cu burți care nu răspund de nimic, ei ar trebui să răspundă de fiecare faptă antisocială, pentru aia își iau banii! Nu își iau banii ca să ne ia carnetele, să ne terorizeze cu nu ştiu ce, își iau banii ca să apere cetățeanul, să ne apere copiii! (…)

Acum s-a creat și o motivare nefericită cu aceste cazuri de copii în ţară și nu vreau să vorbesc contra lor, dar trebuie schimbate ideile astea și personajele care dăunează. Aș reveni la posturile de poliţie din nou. Cred că ruralul, România, nu e pregătită la un sistem de politie așa cum este azi, nu funcționăm așa, cetățeanul nu se mai simte apărat! Păi, noi nu plătim nişte hoți care să stea cu alții și cu niste incapabili, iertați-mi expresia dură! Îi judec doar pe siguranța cetățeanului, nu putem vedea pe străzi tot felul de bande care se bat, se atacă. Trebuie curățat și reorganizat sistemul”, a declarat Bădălău.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here