Ultima Ora

19:10 Programul vizitei premierului Orban în Gorj

Premierul Ludovic Orban ajunge, duminică, la Târgu-Jiu, urmând să participe la mai multe evenimente şi discuţii cu şefi din administraţia locală şi Complexul Energetic Oltenia.

La ora 10.00, şeful Executivului va participa, în comuna Hurezani, la inaugurarea Stației Turbocompresoare Bibești, obiectiv de investiții realizat de Transgaz, inclus în proiectul BRUA, Faza 1. De la ora 11.30 sunt programate, la Prefectura Gorj, întâlniri de lucru cu reprezentanții conducerii și sindicatelor angajaților Complexului Energetic Oltenia, precum și cu reprezentanții Primăriei Târgu-Jiu, Instituției Prefectului Gorj și ai altor instituții locale.

De la ora 16:00, Ludovic Orban va participa la evenimentul de lansare a candidaților la alegerile locale din Gorj, la Teatrul de Vară din Târgu-Jiu. După ora 18:00, în Parcul Coloanei fără Sfârșit, premierul va participa la evenimentul “Zbor cu balonul “Îmi pasă de Gorj””, organizat de candidatul PNL la funcţia de președinte al Consiliului Județean Gorj, Iulian Popescu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here