Ultima Ora

19:10 Fără restricţii în Bulgaria

Ministerul Afacerilor Externe a informat joi că, la acest moment, nu există condiţii speciale sau alte măsuri obligatorii privind regimul de intrare şi tranzit pe teritoriul Republicii Bulgaria pentru cetăţenii care sosesc din România.

„Autorităţile bulgare au adoptat noi măsuri privind condiţiile de intrare pe teritoriul Republicii Bulgaria. Astfel, potrivit ordinului ministrului Sănătăţii bulgar, intrat în vigoare la data de 28 iulie 2020, cetăţenii români care sosesc din România nu trebuie să mai prezinte declaraţia pe proprie răspundere prin care confirmau că au luat cunoştinţă şi îşi asumă riscurile privind îmbolnăvirea cu COVID-19 şi se obligau să respecte măsurile anti-epidemiologice aplicabile pe teritoriul Bulgariei”, precizează MAE.

În acest context, Ministerul de Externe subliniază că, la acest moment, nu există condiţii speciale sau alte măsuri obligatorii privind regimul de intrare şi tranzit pe teritoriul Republicii Bulgaria pentru cetăţenii care sosesc din România. MAE continuă dialogul cu autorităţile bulgare şi va comunica public elementele de noutate care vor fi transmise oficial de către partea bulgară.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here