Ultima Ora

19:09 Cunoscut cântăreţ de muzică populară, CANDIDAT la şefia CJ

Cunoscutul interpret de muzică populară Dinu Iancu Sălăjanu este propunerea PNL Sălaj pentru preşedinţia Consiliului Judeţean. Candidatura a fost validată, sâmbătă, de conducerea partidului.

„Sunt convins că astăzi, alături de colegii mei, am luat cea mai bună decizie prin susţinerea lui Dinu Iancu Sălăjanu – un artist arhicunoscut şi îndrăgit, dar şi un bun manager, precum şi un coleg care a rămas loial partidului nostru, indiferent de circumstanţe. Împreună cu aliaţii noştri politici din USR- PLUS şi cu sprijinul sălăjenilor sunt convins că avem prima şansă la alegerile locale” afirmă, într-un comunicat de presă, Lucian Bode, preşedintele PNL Sălaj.

„Am experienţa competiţiilor electorale şi sunt şi un om care ştie să lucreze în echipă. Îi aştept alături de mine pe toţi cei care îşi doresc să pună umărul pentru dezvoltarea Sălajului” a declarat Dinu Iancu Sălăjanu.

În vârstă de 50 de ani, Dinu Iancu Sălăjanu este originar din comuna Bălan, judeţul Sălaj, el fiind absolvent al Facultăţii de Muzică din Oradea, Secţia canto clasic, iar din anul 2000 – cadru universitar la Facultatea de Muzică şi Teatru din Oradea. Începând din 2001 este directorul Casei de Cultură a Sindicatelor din Zalău, fiind şi colaborator al Operei Naţionale Bucureşti.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here