Ultima Ora

19:08 A fost prins şi cel de-al şaselea algerian

Poliţiştii Serviciului Rutier l-au prins, sâmbătă, în municipiul Constanţa, pe cel de-al şaselea cetăţean algerian, ultimul din grupul migranţilor clandestini care au fugit pe data de 21 noiembrie de la bordul navei Nordic Barents, aflată în portul maritim. Al cincilea a fost găsit, joi seara, în zona Gării din Târgu-Jiu.

Sâmbătă, ultimul cetăţean algerian din grupul celor 6 migranţi sosiţi clandestin în Portul Constanţa, care au părăsit nava Nordic Barents, a fost adus la bordul acesteia după ce a fost capturat de lucrători ai Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului Poliţiei Judeţene Constanţa.

În dimineaţa zilei de 21 noiembrie, poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanţa, aflaţi la supravegherea navei Nordic Barents, sub pavilion Panama, sosită în Portul Constanţa pe 17 noiembrie, din Turcia, au fost anunţaţi de un membru al echipajului că cei şase pasageri clandestini algerieni, de la bord, nu se mai află în încăperea în care erau cazaţi. Autorităţile au început căutările, în cooperare cu Inspectoratul Judeţean de Jandarmi şi Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa, patru dintre transfugi fiind găsiţi, joi, în zona localităţii Murfatlar, al cincilea, joi seara, în zona Gării din Târgu-Jiu, iar ultimul a fost capturat sâmbătă la Constanţa.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here