Ultima Ora

19:02 ŞOCANT! A stat 3 zile în pădure după ce s-a legat cu un lanţ de un copac

Un tânăr a fost la un pas de moarte în Munţii Parâng, la graniţa judeţelor Hunedoara şi Gorj. A vrut să-şi testeze limitele şi s-a legat cu un lanţ de copac. A stat aşa timp de trei zile, după care a cerut ajutorul salvamontiştilor.

Pentru ca experimentul de supravieţuire să fie complet, tânărul a aruncat cheia de la lacătul cu care a legat lanţul. Nu şi-a calculat bine, însă, necesarul de provizii pentru că a rămas rapid fără mâncare şi a început să urle după ajutor. Din fericire, a fost auzit de nişte ciobani care treceau prin zonă, care au alertat salvamontiştii. Aceştia l-au găsit în zona Polatişte, la graniţa judeţelor Hunedoara şi Gorj.

Întrebat de câte zile îşi testează limitele legat de un copac, bărbatul a mărturisit că se află în cea de-a treia zi. El le-a mai spus salvamontiştilor că este rupt de sete şi de foame pentru că proviziile i-au fost de ajuns doar în prima zi. Tânărul a fost recuperat în siguranţă şi predat unui echipaj de la ambulanţă, care i-a acordat îngrijiri medicale.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here