Ultima Ora

19:01 Fiul lui Sile Cămătaru, căutat de poliţiştii din toată ţara

Fiul lui Sile Cămătaru este căutat de poliţiştii din întreaga țară, după ce a înjunghiat un bărbat. Au apărut primele imagini de la atacul din Timișoara, unde fiul interlopului nu a ezitat să atace cu cuțitul un tânăr în fața unui club din oraș. Scandalul ar fi izbucnit după ce victima ar fi agresat-o pe iubita fiului lui Sile Cămătaru, nimeni alta decât patroana localului în care a avut loc bătaia sângeroasă.

Scandalul a avut loc, sâmbătă dimineață, la ora 4:00, în momentul în care tânărul de 29 de ani a vrut să intre în club. Mai multe persoane, inclusiv șefa localului, care ar avea o relație cu fiului lui Sile Cămătaru, au încercat să-l împiedice. Pe imaginile suprinse de o cameră de supraveghere se vede cum tânărul a luat-o, la un moment dat, în brațe pe femeie. Instantaneu cei care o însoțeau pe femeie au reacționat, iar tânărul a devenit agresiv și a lovit-o pe femeie. A fost scos din club și de acolo a intervenit fiul lui Sile Cămătaru. Albert Florian Balint l-ar fi înjunghiat în piept, după care a dispărut. Tânărul rănit s-a urcat de urgență într-un taxi și a plecat. I s-a făcut rău pe drum și a cerut ajutor la numărul de urgență, 112. Un echipaj SMURD l-a preluat și l-a transportat pe acesta la Spitalul Municipal pentru îngrijiri. Nu a stat prea mult timp acolo. După ce medicii i-au cusut rană, care era una superficială, tânărul a decis să plece acasă.

Mai mulți polițiști au descins la localul cu pricina pentru a stabili cu precizie ce s-a întâmplat. Nu au reușit încă să-l găsească pe fiul lui Sile Cămătaru.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here