Ultima Ora

19:00 Antrenor nou la CSM Târgu-Jiu

CSM Târgu-Jiu a făcut un pas important pentru dezvoltarea secției de lupte din cadrul clubului. A fost încheiat un acord cu antrenorul Mădălin Gorjanu, multiplu campion naţional de juniori şi seniori, care este şi arbitru naţional de lupte.

Mădălin Gorjanu a explicat, pentru site-ul oficial al clubului, că are planuri mari pentru secția de lupte. Va încerca să formeze o grupă de elită și să aducă medalii și rezultate notabile. În acest moment, la secția de lupte libere din cadrul Clubului Sportiv Municipal Târgu-Jiu sunt legitimați doi sportivi de mare valoare, Alexandru Beșliu și Eduard Popescu. Pe lângă cei doi campioni, cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu- CS Pandurii, Mădălin Gorjanu își dorește să atragă și alți tineri, iubitori ai acestui sport.

„Încă din toamna anului trecut am avut unele discuții cu domnul director Robert Bălăeț despre noua sectie de lupte a CSM Târgu-Jiu. Fiind antrenor voluntar la CS Pandurii, club cu care CSM are o colaborare foarte bună, drumurile noastre s-au intersectat și așa am început discuțiile, care s-au materializat în această colaborare. În urma discuțiilor avute cu domnul Robert Bălăeț, directorul CSM, am certitudinea că acest club este un proiect sigur, puternic și stabil. Un club care urmărește marea performanță, iar eu, ca antrenor, exact asta caut. În al doilea rând, este vorba și de echipa tânără de la CSM. Pe majoritatea îi cunosc de când erau sportivi și știu că sunt niște oameni exemplari” a declarat tehnicianul.

Mădălin Gorjanu a mai spus că îşi doreşte să aducă cât mai mulți copii la sală, apoi să selecteze un nucleu cu care să intre în competiții oficiale, în 2022.

„Nu este exclus ca, în viitorul apropiat, să apară și câteva transferuri și să intrăm în competiții mai devreme. Eu am ambiții mari, dar trebuie să luăm totul pas cu pas, să o luăm de jos, cum se spune și sunt sigur că, în timp, o să apară rezultate cu care să ne putem mândri. Pentru acest an, principalele obiective se leagă de sportivii Alexandru Beșliu și Eduard Popescu, pe care îi pregătesc împreună cu colegul meu, Ștefan Tănase, antrenor la CS Pandurii. Cei doi trebuie să confirme anul extraordinar pe care l-au avut, în speță 2020. Să sperăm că vor fi feriți de accidentări și vor câștiga din nou titluri de campioni naționali” a mai declarat noul antrenor al CSM Târgu-Jiu.

Comment here