Ultima Ora

19:30 Trei zile de controale la Rânca

Zeci de angajați ai Aparegio vor fi prezente, de vineri până duminică, la Rânca pentru a verifica branșamentele la rețelele de apă și canalizare ale cabanierilor din stațiune.

Decizia a fost luată la scurt timp după ce proprietarii spațiilor de cazare s-au plâns de problemele pe care le au sau le vor avea, de sărbători, din cauza lipsei apei. Aparegio vrea să se asigure că toți consumatorii sunt branșați legal, celor care sunt branșați ilegal fiindu-le acordat un răgaz pentru a rezolva problema.

„Vor participa la această acțiune șefii centrelor de exploatare și distribuției a apei din Târgu-Jiu, Târgu-Cărbunești, Bumbești-Jiu, Novaci, personalul specializat pentru încheierea contractelor de furnizare a apei și specialiștii pentru probleme tehnice. În cadrul acțiunii vor fi folosite utilajele operatorului de apă și canal. Utilizatorii, care nu au contract cu operatorul, vor trebui să intre în legalitate, în caz contrar vor fi debranșați de la rețeaua de alimentare cu apă. Pe această cale, facem apel către toți utilizatorii de apă/canal din zona Rânca să solicite sprijinul Centrului de Exploatare și Distribuție Novaci pentru a intra în legalitate (persoanele fizice sau juridice fără contract). Pentru informații suplimentare vă stau la dispoziție datele de contact ale șefului CED Novaci- Nadia Dungă -numărul de telefon 0753898227, mail dunga.nadia@aparegio.ro, cât si call center-ul societății, 0253/920, unde veți fi îndrumați către departamentul tehnic și site-ul www.aparegio.ro”, se arată într-un comunicat al operatorului regional.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here