Ultima Ora

18:58 Încă un Popescu în cursa pentru şefia CJ Gorj

După Cosmin Popescu şi Iulian Popescu, un al treilea Popescu intră în cursa pentru cea mai importantă funcţie din judeţ. Omul de afaceri Sabin Popescu, fost lider al Partidului Conservator Gorj, fost lider liberal, și-a anunțat, luni, la Poarta Sărutului, candidatura la președinția Consiliului Județean Gorj, din partea Partidului Puterii Umaniste. Va face tandem, la alegerile locale din septembrie, cu Horațiu Guță, candidatul la Primăria Târgu Jiu.

Sabin Popescu este unul dintre cei patru consilieri judeţeni, alături de Puiu Diaconescu, Valentin Popa şi Gheorghe Grivei, care, în 2004, au votat pentru desemnarea lui Ion Călinoiu la preşedinţia Consiliului Judeţean Gorj, în defavoarea lui Dan Ilie Morega. În urmă cu 11 ani se retrăgea din politică, dar revine acum convins de doctrina partidului lui Voiculescu.

Popescu face şi primele promisiuni: drumul expres Târgu-Jiu- Craiova și conexiunea rapidă cu Aeroportul din Craiova; amenajarea unei piste pentru aeronave mici, la Stănești; proiectul unui drum Expres Novaci- Obârșia Lotrului- Șugag- Sebeș, cu traversare de 5 km, prin tunel, pe sub munte; semnarea de parteneriate cu județele vecine- Dolj, Mehedinți, Hunedoara- pentru unirea eforturilor în vederea asigurării infrastructurii de transport, esențială în vedera creșterii atractivității Olteniei pentru investitori și turiști.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

  1. […] Sursa articol si foto: radioinfinit.ro Cititi tot articolul […]

Comment here