Ultima Ora

18:58 Fost ministru, anchetat de DNA

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii, anchetată, vineri, de procurorii DNA. Conform presei centrale, ar fi fost prinsă în flagrant în timp ce primea mită de la un furnizor de echipamente împotriva coronavirusului.

Reprezentanţii DNA au confirmat, la solicitarea STIRIPESURSE.RO, că procurorii anticorupţie desfăşoară o acţiune de flagrant în biroul Sorinei Pintea, fost ministru al Sănătăţii, de la Spitalul Judeţean Baia Mare.

“Este vorba despre un flagrant, care vizează o procedură de achiziţii publice. Acţiunea nu s-a încheiat încă. Persoana vizată va fi adusă la Bucureşti pentru a audieri”, au declarat reprezentanţii biroului de presă al DNA.

Întrebaţi dacă s-a dispus măsura reţinerii, reprezentanţii DNA au precizat că acest lucru s-ar putea întâmpla abia mâine dimineaţă. Potrivit unor surse judiciare, reţinerea Sorinei Pintea ar fi fost făcută în urma unui flagrant al DNA central, în jurul orei 15.00. Fostul ministru ar fi condiţionat achiziţia de echipamente împotriva coronavirusului de primirea unei sume 120.000 de lei. Banii ar fi fost înseriaţi la DNA.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here