Ultima Ora

18:58 DECIZIE: Mircea Diaconu NU va avea reprezentanţi în secţiile de votare

CCR a decis că Mircea Diaconu nu va avea reprezentanţi în secţiile de votare. CCR a respins contestaţia ALDE – Pro România împotriva deciziei BEC,

care stabilea necesară calitatea de partid parlamentar la momentul completării birourilor electorale pentru prezidenţiale. Astfel, alianţa care îl susţine pe Mircea Diaconu nu va putea avea reprezentanţi în secţiile de vot.

“Contestaţia formulată de Alianţa Electorală «UN OM» împotriva Deciziei nr.32/D din 27 septembrie 2019 a Biroului Electoral Central; În urma deliberărilor, cu unanimitate de voturi, Curtea Constituţională a respins contestaţia. Hotărârea este definitivă şi se comunică Biroului Electoral Central”, arată CCR într-un comunicat.

Biroul Electoral Central (BEC) a emis, sâmbătă, o decizie prin care calitatea de partid politic parlamentar trebuie îndeplinită la momentul completării birourilor electorale din ţară şi a biroului electoral pentru secţiile de votare din străinătate. De asemenea, BEC a stabilit, sâmbătă, prin tragere la sorţi, ordinea pe buletinele de vot a candidaţilor la alegerile prezidenţiale.

Primii cinci sunt: Klaus Iohannis, Theodor Paleologu, Dan Barna, Kelemen Hunor şi Viorica Dăncilă. Următorii candidaţi pe buletinele de vot sunt: Cătălin Ivan, Ninel Peia, Sebastian Popescu, John-Ion Banu, Mircea Diaconu, Bogdan Stanoevici, Ramona Bruynseels, Viorel Cataramă şi Alexandru Cumpănaşu, potrivit sursei citate.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here