Ultima Ora

18:58 Ciolacu: Nu ştiu dacă voi candida la preşedinţie

Liderul PSD, premierul Marcel Ciolacu, a declarat sâmbătă, la Iași, că nu a decis încă dacă va candida la alegerile prezidenţiale din luna septembrie, arată b1tv.ro.

„Nu ştiu dacă voi candida la preşedinţie. Nu am hotărât. Cred că, în primul rând, trebuie să hotărăsc cu colegii mei, dar şi cu mine însumi. Ce îmi doresc e un președinte care să construiască, am pierdut prea mult timp certându-ne” a declarat Ciolacu la conferinţa judeţeană de alegeri a PSD Iaşi.

Preşedintele social-democraţior a invocat apoi, din nou, nevoia de stabilitate pentru a justifica faptul că PSD și PNL vor candida pe listă comună la alegerile europarlamentare din 9 iunie.

„Toată lumea întreabă de ce avem listă comună. Avem nevoie de o stabilitate politică. Există o stabilitate la nivel local: un primar are un mandat de patru ani, un preşedinte de consiliu judeţean are un mandat de patru ani. Nu se poate ca, în 10 ani, să avem 10 prim-miniştri, sute de miniştri. Ţările care s-au dezvoltat au avut miniştri 17 ani la Transporturi. Normal, în cazul în care eşti corupt, pleci acasă, în cazul în care nu ai performanţă, pleci acasă și nu trebuie să ne mai ţinem cu mâinile de funcţii. A venit momentul să construim pentru România” a mai spus Ciolacu.

Comments (1)

  1. Nu va mai chinuiți, nu va mai agitați, Geoana o sa fie noul președinte!

Comment here