Ultima Ora

18:58 Ce canale DISPAR din rețelele Telekom și Nextgen

Întreg portofoliul Discovery, format din canale precum Eurosport 1, Eurosport 2, Discovery Channel, TLC și Travel Channel, nu va mai fi disponibil pentru abonații din rețelele Telekom și Nextgen, de la 1 ianuarie, când expiră contractul dintre cele două companii de cablu și firma care deține posturile de televiziune.

Eurosport le cere fanilor săi să pună presiune pe cei doi operatori de cablu pentru a-i convinge să semneze noi contracte.

”Către toți fanii noștri, abonați în rețelele Telekom și Nextgen:

Ne pare rău să vă informăm că, începând cu 1 ianuarie, întreg portofoliul Discovery, format din canale precum Eurosport 1, Eurosport 2, Discovery Channel, TLC și Travel Channel, nu va mai fi disponibil pentru voi. În ultimele luni, am depus toate eforturile pentru a încheia un nou acord cu Telekom, dar, din păcate, în ciuda investițiilor noastre în conținut și drepturi sportive, operatorul a refuzat o nouă înțelegere. Acest lucru înseamnă că nu veți mai avea acces la cele mai îndrăgite competiții difuzate pe Eurosport, printre care:

  • Premier League (cu meciurile cluburilor Liverpool, Manchester City, Manchester United, Chelsea, Tottenham, Arsenal, atât de iubite în România);
  • FA Cup;
  • Cele patru turnee de Grand Slam (acolo unde marea campioană Simona Halep va lupta pentru cel de-al treilea titlu de Grand Slam);
  • Circuitul ATP (unde jucători precum Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic, Tsitsipas sau Zverev luptă pentru trofee și pentru a atinge punctul culminant al sezonului – ATP Nitto Finals);
  • Jocurile Olimpice de Vară (unde Echipa Națională de Fotbal a României U21 visează la o finală și unde sportivii de la tenis, haltere, judo etc. vor lupta pentru cea mai mare recompensă a carierei de sportiv, medalia olimpică).

De asemenea, nu veți mai putea viziona emisiunile noastre de divertisment inspirat din realitate, cum ar fi “Test de supravieţuire în doi”, “Insula lui Bear Grylls”, “Goana după aur”, “Mașini pe alese” pe Discovery Channel, “Dermatologie de top” (Dr. Pimple Popper), “Regele Cofetarilor”, “Rochia perfectă” pe TLC sau “Mâncăruri bizare” cu Andrew Zimmern și “Mistere la muzeu” pe Travel Channel, precum și toate emisiunile de pe celelalte canale din portofoliul nostru (Animal Planet, ID, Discovery Science, Discovery Showcase, DTX, Food Network).

Rămânem deschiși negocierilor de bună credință cu Telekom, pentru a vă readuce canalele și emisiunile preferate. Pentru a putea urmări în continuare posturile noastre, vă rugăm contactați Telekom la 021.404.1234 sau 0766.12.1234. Canalele noastre sunt în continuare disponibile la toți ceilalți operatori” anunță Eurosport.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here