Ultima Ora

18:57 Gilortul, egal acasă cu Progresul Pecica

Divizionara C, Gilortul Târgu Cărbuneşti a terminat la egalitate, scor 0-0, pe teren propriu, cu Progresul Pecica. Meciul a contat pentru etapa a-9-a din Seria C4. Gilortul rămâne fără victorie în actualul sezonul şi ocupă ultima poziţie în clasament cu doar două puncte.

În faţa a peste 200 de spectatori, cu Dolcescu și Cocioabă în tribună, accidentați, antrenorii Gilortului au avut mari bătăi de cap și au improvizat în defensivă. Mario Găman şi Bobi Staicu au apelat la un inedit cuplul de fundași centrali format dintr-un atacant și un mijlocaș, Ion, respectiv Avrămescu!

Ospeţii au fost mai periculoși în debut, după care Gilortul a echilibrat jocul și a trecut la timonă irosind numeroase ocazii de gol. Gilortul a dominat autoritar ultimele 15 minute și a avut o mulțime de ocazii la poarta Progresului, dar tabela a rămas neschimbată. Meciul s-a terminat cu o remiză albă și cu regretul victoriei care întârzie să apară la Târgu Cărbuneşti.

Gilortul Târgu Cărbunești – Progresul Pecica 0-0
Gilortul : Jianu – Buzurin, Avrămescu (cpt.), Ion, M. Paștiu – Cîrstoiu, Bubuioc – Oprișa (66’ Sorea), Almăjanu, Codin (90’ Passi) – Meliță. Rezerve: A. Paștiu, Ancuța, Pociovălișteanu, Gîlceavă. Antrenori: Mario Găman și Bobi Staicu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here