Ultima Ora

18:55 Trufelea, în Cariera Jilț Nord: Am identificat măsuri prin care să rezolvăm problema transportului

Noul membru al directoratului CE Oltenia, Cosmin Trufelea, a mers, luni, în Cariera Jilț Nord, la discuții cu minerii privind transportul spre punctele de lucru, după tragedia de săptămâna trecută, când o tanchetă s-a răsturnat iar trei angajaţi au murit şi alți zece au fost răniți. Luni dimineaţă, minerii din Jilţ au refuzat să mai urce în tanchete.

În urma vizitei, Trufelea a anunțat, pe pagina de socializare, că “a identificat o serie de măsuri” prin care să fie rezolvată problema transportului în interiorul carierei.

“După ce am însoțit muncitorii în majoritatea punctelor în care-și desfășoară activitatea, împreună cu ei am identificat o serie de măsuri prin care să rezolvăm problema transportului în interiorul carierei. În fiecare zi se vor amenaja noi tronsoane de drum, șefii de echipă se vor asigura că mijloacele de transport pot fi folosite în condiții de siguranță și că muncitorii au la dispoziție materialele necesare desfășurării activității. Voi ajunge în toate carierele Complexului Energetic Oltenia și mă voi asigura personal că măsurile dispuse sunt respectate și duse la îndeplinire. Muncesc în carieră, alături de acești oameni, de peste 25 de ani și nu am de gând să mă ascund în spatele unui birou acum. Voi rămâne în carieră, alături de ei, așa cum am fost întotdeauna!”, spune noul membru al directoratului CE Oltenia.

Comment here