Ultima Ora

18:53 Restaurantul McDonald’s cu numărul 100, deschis aproape de Gorj

Premier Restaurants România, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s pe piața locală, anunță deschiderea celui de-al 100-lea restaurant din țara noastră. Amplasat în incinta Severin Shopping Center, pe bulevardul Mihai Viteazul nr. 78, noul restaurant de tip Drive-Thru este primul din Drobeta-Turnu Severin și face parte din planul de expansiune al companiei pentru anul 2023, arată economica.net.

Investiția McDonald’s în noua unitate s-a ridicat la aproximativ 1,5 milioane de euro și prin aceasta compania își reafirmă angajamentul pentru practicile sustenabile. Alături de coșurile de colectare selectivă și cele două stații de încărcare electrică pentru vehicule, noul restaurant are integrate panouri fotovoltaice pe acoperiș, concepute să genereze energie pentru consumul propriu.

„Inaugurarea restaurantului 100 la Drobeta-Turnu Severin este un prilej de bucurie și mândrie pentru noi. Celebrăm zâmbetele și amintirile pe care le-am împărtășit cu clienții noștri la fiecare comandă. Noul McDonald’s® marchează un capitol semnificativ în evoluția noastră în România și reprezintă angajamentul nostru de a oferi experiențe plăcute clienților și oportunități de angajare comunităților din care facem parte. Ne întărim promisiunea de a crește alături de cei care ne calcă pragul în fiecare zi, continuând să investim în inovații și servicii care răspund nevoilor și așteptărilor acestora”, a declarat Melo Hili, Developmental Licensee pentru McDonald’s în România.

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s în România. Compania deține 100 de restaurante în 30 de orașe, dintre care 53 restaurante cu McDrive și 57 de cafenele McCafé.

Comment here