Ultima Ora

18:52 Iohannis vrea dezbatere AŞEZATĂ, fără Dăncilă. “Organizez eu una”

Klaus Iohannis a explicat, miercuri seară, într-o conferinţă de presă, de ce nu acceptă o dezbatere electorală cu candidata PSD, Viorica Dăncilă.

“Doamna Vasilica Viorica Dăncilă, fost prim-ministru dat jos prin moțiune de cenzură, a fost parte activă a tututor mârlăniilor pesediste, a sprijinit activ tentativele de acaparare a justiției. Asta a fost ușor de văzut, a fost o persoană foartă activă în a guverna împotriva românilor.

Doamna Dăncilă reprezentata unui partid antidemocratic, nereformat, care a guvernat împotriva românilor și acum în campanie electorală mimează candidatul democrat și se așteaptă să fie tratată cu mare mare respect.

Nu accept o dezbatere cu astfel de persoană care reprezintă tot ce este mai rău în politica ultimilor ani din România. Nu pot să legitimizez comportamentul mizerabil al PSD, din ultimii ani, acceptând o dezbatere cu candidata PSD. Eu îmi doresc o Românie fără PSD și, ca să fiu bine înțeles, îmi doresc o Românie fără PSD în structurile de conducere. Eu lupt pentru o Românie normală, în conceptul meu nu este loc pentru un astfel de PSD.

S-a discutat mult despre dezbatere, despre rolul ei. Înțeleg perfect nevoia, dorința de a avea o dezbatere reală, așezată. Voi organiza eu, cu echipa mea, o dezbatere, marți seara, la care vor fi invitați să dezbată împreună cu mine, vor fi invitați formatori de opinie, jurnaliști” a declarat Iohannis.

Întrebat despre eventuale pierderi de voturi din cauza lipsei dezbaterii, Iohannis a răspuns: “Nu cred că mă va afecta, dar vă spun drept că am înțeles această nevoie de o dezbatere. Am explicat mai devreme de ce nu accept. Doamna Dăncilă a fost trimisă acasă de trei ori: la moțiune, la referendum și la alegeri. Pentru a suplini această dezbatere voi organiza eu una, care cu siguranță că aduce întrebări mult mai interesante și o atmosferă mult mai potrivită”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here