Ultima Ora

18:52 CINCI jurnalişti la dezbaterea cu Iohannis

Președintele Klaus Iohannis refuză o dezbatere cu Viorica Dăncilă, anunţând, la finalul săptămânii trecute, că va organiza propria-i dezbatere, la Biblioteca Centrală Universitară din Bucureşti.

Conform presei centrale, dezbaterea electorală va avea loc de la ora 19:00. Nouă persoane îi vor adresa întrebări lui Klaus Iohannis, cinci fiind jurnaliști, respectiv: Radu Tudor – Antena 3, Cristina Șincai – România TV, Cristian Leonte – Pro TV, Moise Guran – Europa FM și Ion M. Ioniță -Adevărul dar și politologul Cristian Pârvulescu.

„Dezbaterea va avea loc la BCU, la aula Carol I (…). Este o sală mică, din păcate, are doar 215 locuri pe scaune și două loje, două balcoane mari, care vor fi ocupate de presa acreditată, presă străină și presă din România (…). Întrebări vor pune între 6 și 9 jurnaliști, analiști, formatori de opinie, politologi, care vor fi de la diverse instituții media, din diverse zone, deci nu vor fi doar oameni care au activat în zona dreptei politice sau a susținerii societății civile din zona dreptei, luptători împotriva OUG 13, împotriva PSD și așa mai departe, deci vor fi și din zona celor care au susținut Guvernele PSD sau instituții media care de-a lungul timpului au fost extrem de critice cu președintele României”, a declarat Rareș Bogdan.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here