Ultima Ora

18:51 Mircea Diaconu, pact cu partidul lui Laufer

Alex Coita, Ilan Laufer și Mircea Diaconu au semnat un pact național.

„De ziua Unirii Principatelor Române, am fost îmbogățiți de viziunea unui OM, alături de care vom aduce o țară întreagă. Începând de astăzi (n.r. vineri, 24 ianuarie 2020), vom demara o amplă campanie la nivel național pentru a susține proiectul lui Mircea Diaconu. Salvarea pădurilor și eliminarea deșeurilor din natură devin de astăzi pilonii unei noi direcții pe care ne-o asumăm în cadrul primului proiect de țară al ultimilor 15 ani, România 10 în 10″, a anunțat Ilan Laufer.

„Cerem tuturor partidelor politice să semneze acest Pact vital pentru țară”, a adăugat acesta. Alex Coita, la rândul său, a subliniat că „România are nevoie urgentă de a stopa despădurirea și de a elimina deșeurile din natură, iar proiectul lui Mircea Diaconu de salvare a naturii românești este o prioritate zero pentru noi toți”.

Contactat de DCNews, Mircea Diaconu a făcut următoarele precizări: „M-au sunat, eram la țară, lucram la casa părintească. Apoi au trecut pe la mine, am discutat. Știau de proiectul cu pădurile din campania prezidențială. Atunci am propus public o perioadă de zece ani de regenerare a pădurii, de tratament special. Și de acolo a pornit totul. După am discutat, le-am spus că pentru mine e prioritar. Ei s-au oferit să mă ajute. Îi îndemn pe cât mai mulți să sprijine proiectul.”

Mircea Diaconu a precizat că nu se înscrie în PSL. Ce se precizează în pact: „O Românie verde și curată – Pact național pentru salvarea naturii. Noi, semnatarii acestui Pact, animați de dragostea de țară, de respect pentru natură și de datoria de a lăsa o Românie curate și frumoasă generațiilor următoare, cerem solemn românilor astăzi, în ziua în care aniversăm Mica Unire, să susțină inițiativa “O Românie verde și curată”.

Prin acest pact se urmărește „un proiect național pe zece ani de regenerare a pădurilor și masei lemnoase”, precum și „o acțiune de curățenie generală în România, pentru a elimina complet și definitiv gunoaiele din natură”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here