Ultima Ora

18:51 Bugetul etapei a II-a a programului “Rabla pentru electrocasnice”, epuizat în 35 de minute

Bugetul de 30 de milioane de lei, alocat pentru etapa a II-a a Programului “Rabla pentru electrocasnice” 2021, a fost epuizat, vineri, în 35 de minute de la debut, a anunțat Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM).

“În primele 35 de minute de la deschiderea etapei de selecţie a voucherelor pentru televizoare, laptopuri şi tablete, bugetul de 30 de milioane lei a fost epuizat. Voucherele generate în această etapă vor fi activate luni, 7 iunie 2021, după parcurgerea etapelor interne de avizare”, a counicat AFM pe pagina de Facebook.

Cea de-a doua etapă a programului “Rabla pentru electrocasnice” a demarat la ora 10:00. Au fost generate vouchere pentru televizoare, laptopuri şi tablete. Sumele aferente fiecărui echipament sunt: 400 de lei pentru televizoare având cel puţin noua clasă energetică E, 500 de lei pentru laptopuri şi 300 de lei pentru tablete.

Conform AFM, pentru a cumpăra un televizor nou se poate preda un echipament uzat din aceeaşi categorie, în timp ce pentru laptopuri şi tablete se poate preda la schimb fie un echipament de tip calculator personal, compus din unitate centrală şi monitor, fie un alt echipament inclus în program, cu excepţia laptopurilor şi tabletelor vechi.

Comment here