Ultima Ora

18:47 Ponta deschide lista la Bucureşti

PRO România a depus listele de candidați pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie, pentru Municipiul București. Lista pentru Camera Deputaților este deschisă chiar de președintele PRO România, Victor Ponta, care, în acest an, a ales să nu mai candideze la Gorj, iar la Senat de Călin Popescu Tăriceanu.

„PRO România va lupta, în parlament, pentru soluțiile corecte anti-criză. Avem oameni cu experiență și oameni tineri, oameni care pot să aducă energie, oameni pe care putem să-i lăsăm să conducă echipa PRO România cu încredere. Avem și competența, și oamenii, și argumentele să fim partidul care oprește în parlament abuzurile împotriva românilor”, a declarat Victor Ponta.

Pe listele PRO România se află și reprezentanți ALDE, cele două formațiuni politice fiind în proces de fuziune.

„Toți alegătorii ALDE trebuie să știe că votând lista PRO România votează și reprezentanții ALDE. Noul partid va avea componenta de responsabilitate socială, de politică socială coerentă, dar și componenta liberală. Vom sta alături de toți românii și le vom apăra drepturile, vom lupta să scoatem România din criză”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu.

Comment here