Ultima Ora

18:47 Hidroelectrica sponsorizează 7 spitale cu peste 10 milioane de lei. Care sunt

Acţionariatul Hidroelectrica a aprobat, luni, în cadrul unei şedinţe extraordinare, sponsorizarea unui număr de 7 spitale, cu unităţi de primiri urgenţe, cu suma totală de 10,033 milioane de lei.

„Sprijinirea spitalelor româneşti tocmai a devenit prioritatea numărul unu în politica de sponsorizări a Hidroelectrica. Vedem cu toţii în aceste momente nevoile stringente ale sistemului medical naţional, ale celor aflaţi în prima linie a luptei cu pandemia. Suntem alături de medici în efortul excepţional pe care îl fac pentru a-i vindeca pe cei bolnavi şi a-i proteja pe cei vulnerabili. Am auzit chemarea în ajutor şi răspundem: ştim că e mare nevoie de echipamente de primă urgenţă, echipamente de protecţie, materiale de curăţare, echipamente sanitare, dezinfectanţi şi alte obiecte esenţiale folosite în scopul protejării pacienţilor şi al personalului. Este momentul să fim solidari. Doar uniţi într-un efort comun şi dând dovadă de responsabilitate ne putem întoarce cât mai curând la lumea pe care o ştiam, la normalul vieţii de zi cu zi”, a declarat Bogdan Badea, preşedintele Directoratului Hidroelectrica.

Suma alocată acţiunilor de sponsorizare este repartizată astfel: Spitalul Municipal de Urgenţă Caransebeş (1,5 milioane de lei), Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea (1,5 milioane de lei), Spitalul Clinic Judeţean Mureş (1,033 milioane de lei), Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva (1,5 milioane de lei), Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu (1,5 milioane de lei), Spitalul Judeţean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin (1,5 milioane de lei) şi Spitalul Judeţean de Urgenţă ” Sfântul Ioan cel Nou” Suceava (1,5 milioane de lei).

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here