Ultima Ora

18:45 Soțul unei celebre cântărețe A MURIT

Soţul Marcelei Fota a murit, luni după-amiază, la 47 de ani, după ce a suferit un infarct. Cântăreaţa de muzică populară se căsătorise cu iubitul său anul trecut, în februarie, după 13 ani de relație. Cei doi au împreună un băiețel, care, acum, a rămas fără tată, anunţă România TV.

Poliţiştii au fost sesizaţi că unei persoane i s-a făcut rău într-un birou de copiat acte din zona Pieţei Centrale, din Craiova, la scurt timp după ce a mers la Taxe și Impozite, conform Mediafax. Bărbatul este soțul celebrei cântărețe Marcela Fota.

La fața locului s-au deplasat poliţiştii care au identificat un bărbat de 47 ani, căruia i se efectuau manevre de resuscitare de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Dolj fără succes însă, fiind declarat decesul acestuia. A fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă. Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Marcela Fota s-a născut în Gorj, dar Craiova a fost locul unde a învățat cu adevărat ce înseamnă drumul succesului în muzica populară. La vârsta de 9 ani, Marcela Fota a urcat pe scenă.

Interpreta de muzică populară a crescut într-o familie numeroasă, cu trei fete și doi băieți. Sora sa mai mare, Mariana Ionescu Căpitănescu, i-a fost ca o mamă, dar, în același timp, și cea mai bună profesoară.

„Mariana a fost motivația mea de a merge mai departe pe acest drum. Atunci când ea a plecat de acasă, eu aveam șapte sau opt anișori. Îmi era drag când venea acasă și rămânea în urma ei o dâră de parfum. O vedeam tot timpul aranjată, cu unghiile făcute, iar noi care făceam treabă prin gospodărie nu puteam să ne aranjăm ca ea. Atunci mi-am zis că trebuie să realizez ceva în viață. Ea mi-a dat imboldul acesta“, povestea Marcela Fota, relatează România TV.

Comment here